Se Nedenfor For De Aller Beste Tipsene Om Søkemotoroptimalisering


Hvor ofte har du søkt etter ditt eget nettsted ved hjelp av en søkemotor? Var du fornøyd med plasseringen av nettstedet ditt, eller satt du igjen og lurte på hvorfor andre nettsteder som ikke var så godt designet som dine plassert høyere? SEO, eller søkemotoroptimalisering, kan hjelpe deg med å nå det topplasseringen. Her er noen tips for å vise deg hvordan.

Å legge til innhold av høy kvalitet på nettstedet ditt er en av de beste måtene å forbedre søkemotorrangeringen på. Det er så mange arcane metoder for å forbedre søkemotoroptimaliseringen at du kan overse den mest enkle og ærlige tilnærmingen: Gi besøkende på nettstedet ditt mer av det de vil ha. Nyttig, informativt innhold vil bli verdsatt av besøkende og ha en ringvirkning på nettstedets popularitet.

Hold områdearkitekturen flat for å sikre at nettstedet ditt er så enkelt som mulig å kravlesøke. Ikke bruk for mange delmapper, bruk i stedet beskrivende navn for hver side. Hold sidene dine med de mest konkurransedyktige søkeordene i navnene sine, nær rotmappen, slik at de får en høyere siderangering.

Ikke treng nettstedet ditt med uendelige repetisjoner av nøkkelord og setninger i et forsøk på å trekke mer trafikk. Søkemotorer ender ofte opp med å rangere nettsteder som gjør dette lavere enn andre. Fokuser på å gi solid, informativt innhold rettet mot virkelige mennesker, og du vil oppdage at søkerangeringen din vil bli bedre.

Inkluder en rekke innhold på nettstedet ditt, inkludert podcaster, videoer og feeder for sosialt innhold (for eksempel fra Twitter) for å hjelpe søkemotoroptimaliseringen din. Du vil finne at søkemotorer plassere nettsteder med dynamisk innhold høyere på søkeresultatsider; mange nettsteder gjør feilen å tenke linker er den eneste viktige faktoren i å heve sine rekker.

I dag tilbyr de fleste store søkemotorer spesialiserte lokale oppføringer. For nettsteder med noen form for tilstedeværelse i virkelige ord, vil registrering med disse lokale oppføringene forbedre søkemotorytelsen. Eventuelle tilleggsfunksjoner i de lokale oppføringene – som kart og anmeldelser – bør dra nytte av for å øke nettstedets totale eksponering.

Et viktig tips du bør huske er at du aldri bør publisere en artikkel på nytt på forskjellige lenker på nettstedet ditt. Google rangerer sider i SERP basert på kvalitet og vurderer forskjellige lenker til artikler med lignende innhold som en lenke av lav kvalitet. Bruk i stedet referanser til én enkelt kobling.

Pay-per-click-annonser vil ikke skade rangeringen din med mindre du direkte lenker til et spam-nettsted. Crawlere leser vanligvis ikke annonsene på sidene dine, og derfor vil det å ha visse annonser ikke legge til, eller skade, sjansene dine for høyere rangeringer. Husk at kunden din kanskje ikke liker annonsene, så gi alltid full avsløring.

Bare prøv å mestre ett område av SEO om gangen i stedet for å prøve å implementere dem alle samtidig. Det er bare ikke nok tid til å mestre alle de forskjellige teknikkene du kan implementere, så lær en og utnytte den mye.

Å følge disse tipsene er bare starten. Du må finne ut mer om SEO og undersøke andre nettsteder for å se hva som får dem til å fungere. Jo mer SEO-informasjon du har, jo mer vil nettstedet ditt ha nytte og økning i søkemotorresultatrangeringer. Hold deg til det, og snart vil nettstedet ditt være helt øverst.